Bakan Soylu açıkladı: Thodex kurucusu ne zaman iade edilecek?

Bakan Soylu açıkladı: Thodex kurucusu ne zaman iade edilecek?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in iade süreci hakkında konuştu. Soylu "Muhataplarımızla durumu değerlendiriyoruz. Oranın da bir işleyişi var. Zannediyorum önümüzdeki mahkemede iade edileceğini düşünüyoruz" dedi.

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce kişiyi dolandıran Faruk Fatih Özer hakkında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Muhataplarımızla durumu değerlendiriyoruz. Oranın da bir işleyişi var. Zannediyorum önümüzdeki mahkemede iade edileceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Soylu değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Suçluyu dağda da şehirde de bulup adalete teslim ediyoruz. Bütün bunları gerçekleştirirken de devletin irade, güç ve kabiliyetini ortaya koymaya çalışıyoruz. Kim nerede olursa olsun milletimize ve devletimize karşı suç işlerse hesabını burada verecek. Hiç endişeniz olmasın."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN