Bakan Yerlikaya duyurdu: FETÖ üyelerine kaynak sağlayan 52 kişi yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: FETÖ üyelerine kaynak sağlayan 52 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla tutuklu ve hükümlü FETÖ üyelerine yardım eden 52 FETÖ şüphelisi 'Transfer Operasyonu' ile yakalandığı belirtildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik Antalya merkezli 11 ilde 'Transfer Operasyonu' düzenlendiğini açıkladı. İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele ve İstihbarat başkanlıklarının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, FETÖ'den tutuklu ve hükümlü kişiler ile ailelerine yurt içi ve yurt dışından transfer edilen paralarla maddi destek sağlayan 52 şüpheli, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Isparta, Denizli, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Ankara'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alındı. Yakalanan 52 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

2-004.jpg

"HAİNLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Bakan Yerlikaya, operasyonu düzenleyen jandarmayı tebrik ederek, "Halkımızın üzerine ateş açan, tanklarla ezmeye çalışan hainlere göz açtırmayacağız" şeklinde açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN