Balığı kumsalda sürte sürte gidiyordu! Denizin altındaki canavar kokuyu aldığı gibi…

Kumsalda yakaladığı kocaman balıkla video çeken genç adam, yaşadığı olayla hayatının şokunu yaşadı. Balığı kuma sürten adam yerin dibinde uyuyan korkunç yaratığı uyandırdı. Elindeki penseyle korkunç yaratığı gün yüzüne çıkaran adam gördüğü manzara karşısında küçük dilini yuttu. Kumun altından 50 santimetre uzunluğunda olan ve binlerce bacaklı dev bir yaratık çıktı. Bu hayvanı ilk defa göreceksiniz! Hazır olun.

Sosyal medyada çekilen bir görüntü viral oldu. Kumsalda yakaladığı balığı kumsala sürten genç adam, gördüğü yaratıkla küçük dilini yuttu. Kumun altında hareket sezen adam, elindeki pense ile dev yaratığı olduğu yerinden çıkardı. Çıkan yaratık ise 50 santimetre uzunluğunda onlarca bacağı olan tuhaf bir hayvandı. Kimse ne olduğunu anlayamadı. Bu canlıyı ilk defa göreceksiniz! Uzmanlar bile sırrını çözemedi.

BALIĞI SÜRTERKEN FARK ETTİ

Yakaladığı balığı kuma sürten genç adam, o anları telefonun cep telefonuyla kayda aldı. Tam balığı sürterken bir hareketlilik sezen adam, hemen elindeki pense ile harekete geçti. Balığı kumların üzerine bırakan genç adam, kumun arasından çıkan canlıyı, elindeki pense ile yakaladı.

KUMUN ALTINDAKİ CANAVARI UYANDIRDI

Tuttuğu gibi kumdan santimetrelerce uzunluktaki solucan çıkardı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra izleyenler, yeni korku açıldı yorumunda bulundu. O anlar ise sosyal medyada viral oldu.

ghgh-8.jpg

SAHİL SOLUCANI NEDİR?

Yaygın olarak Avustralya plaj solucanları olarak adlandırılan Australonuphis, kıyı kumsallarının gelgit arası bölgesinde yaşayan ve yiyecek uyarısıyla yüzeye çekilen, Onuphidae familyasına aitçok halkalı annelid cinsidir. Balıkçılık için yem olarak kullanılmak üzere balıkçılar tarafından aranır. Bazı türlerin boyu iki metreden fazla büyüyebilir. Kördürler ancak çok iyi bir koku alma duyusuna sahiptirler ve kıyıya vuran çürümüş et, balık ve deniz yosunlarını yerler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN