Başıboş köpekler talihsiz kediyi katletti! 8 köpek bir kediye saldırdı

Başıboş köpekler talihsiz kediyi katletti! 8 başıboş köpek, yolda gözüne kestirdikleri kediye saldırdı! O sokak kedisi telef oldu! İşte o görüntüler...

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Numuneevler Mahallesi’nde meydana gelen üzücü olayda, bir sokak kedisi sekiz köpeğin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Sabah erken saatlerde gerçekleşen bu dehşet verici anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

KAN DONDURAN SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerası görüntülerinde, sekiz köpeğin zavallı kediyi çevreleyip parçaladığı anlar açıkça görülebiliyor. Bu korkunç olay, mahallede yaşayan vatandaşların büyük tepkisini çekti.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ: ÇOCUKLAR VE HAYVANLAR TEHLİKEDE

Olayla ilgili konuşan 63 yaşındaki Fahri Sarar, "Ufak çocukları parçalanması ve köpeklerin çocuklara saldırması, insanları korkar hale getirdi. Çocuklar korku içinde, hayvan sevgisi böyle olmaz. Belirli bir yerde toplanılsa, bakılsa orda hayvanlara daha güzel olur. Gönlüm dayanamadı, yaklaşık 8 tane köpek tek bir kediyi parçaladılar. Bütün millet de izledi bu durum ne olacak dayanamıyorum buna bir çare bulun bir şeyler yapın. Bir yere de gidemiyoruz köpekler aç, düzgün beslenmiyorlar çare bulunsunı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN