Başımıza taş yağarsa kimse şaşırmaz artık! İlk kez görüntülendi: Tam 20 kolu var, gören 'Bu bir canavar' diyor

Başımıza taş yağarsa kimse şaşırmaz artık! İlk kez görüntülendi: Tam 20 kolu var, gören 'Bu bir canavar' diyor

Tüm dünya genelinde artan sıcak hava dalgası küresel ısınmayı beraberinde getirdi. Uzmanlar tarafından yapılan son araştırma ise tüm dünyayı şoke etti. Antarktika'da ortaya çıkan 20 kollu canavar yürekleri ağızlara getirdi. Görenler 'Kıyamet alameti gibi! Başımıza taş yağsa yeridir' yorumlarında bulundu. Böyle bir canlıyı ilk defa göreceksiniz. Tam 20 kolu var, gören 'Bu bir canavar' diyor. İşte tüylerinizi diken diken edecek o görüntüler...

Küresel ısınma dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Antarktika'da buzullar hızla erimeye devam ederken altta çıkan kalıntılar bilim dünyasını sarsmaya devam ediyor. Uzmanların yaptıkları son keşif ise herkesi şoke etti. Böyle bir canlıyı ilk defa göreceksiniz. Kıyamet alameti gibi! Tam 20 kolu var, gören 'Bu bir canavar' diyor. Uzmanlar bile ne bulduklarını bilmiyor.

UZMANLARDAN TARİHİ KEŞİF... İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEYİ GÖRECEKSİNİZ

Antarktika açıklarında bir tür deniz zambağı olan “Promachocrinus fragarius” 20 kola sahip bir deniz canlısı keşfedildi. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamada, şekil benzerliğinden dolayı adını Latincede “çilek” anlamına gelen kelimeden alan ve “Promachocrinus fragarius” olarak tanımlanan canlıya ilişkin detaylara yer verdi. “Promachocrinus fragarius”un renginin de “mor” ile “koyu kırmızı” arasında değişkenlik gösterebildiği belirtildi.

fddffd-14.jpg

TAM 20 KOLU VAR! BU BİR CANAVAR

Yeni keşfedilen deniz canlısının iki farklı yapıya sahip kolu olduğu belirtilirken, altta kalan kollarının “kaba ve çizgili”, üstte kalanların da daha “tüylü” bir yapıda olduğu kaydedildi.

gffggf-42.jpg

“Büyük” boyutlara sahip olan “Promachocrinus fragarius”un, 65-6500 feet (yaklaşık 19 ila 1981 metre) arasında değişen okyanus derinliklerinde yaşadığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN