Bayram planı yapanlar dikkat! Bayram tatili öncesinde uygulanacak! Son tarih 30 Nisan 2023

Bayram planı yapanlar dikkat! Bayram tatili öncesinde uygulanacak! Son tarih 30 Nisan 2023

Nisan ayında kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler bu habere çok sevinecek. 100 TL kazanabilirsiniz. İşte kampanya detayları…

Bayram özel kampanyası ile tüm vatandaşların yüzünü güldüren Ziraat Bankası kampanya detaylarını paylaştı. Seyahat planı yapan vatandaşlar bu habere çok sevinecek. Hepsiburada Seyahat’te geçerli olacak 100 TL Bankkart Lira hediye edileceği duyuruldu. Kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak. İşte kampanya detayları…

SEYAHAT EDENE 100 TL HEDİYE

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya kapsamında Bankkart kredi veya banka kartı özelliği ile hepsiburadaseyahat.com'dan tek seferde yapılan 1000 TL ve üzeri uçak bileti alışverişleri için 100 TL Bankkart Lira hediye edileceği duyuruldu. 15 Mart-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya detayları belli oldu.

ziraat-bankasi.jpg

BANKKART SEYAHAT KAMPANYASINA NASIL KATILIRIM?


Ziraat Bankası tarafından sunulan yeni kampanya kapsamında katılım sağlamak isteyen müşteriler Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web ya da SMS ile katılım sağlayabilir.

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan HBSEYAHAT yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin öncelikli kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Bankkart Lira kazanmak için de alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

ziraat-kampanya-1.jpg
Kampanya sürecinde kazanılan Bankkart Liralar ise 10 Mayıs 2023 tarihine kadar müşterilerin banka kartına yüklenecek. Bankart Liraların son kullanım tarihi ise 31 Mayıs 2023 olarak açıklandı. Kullanılmayan Bankart Liralar 1 Haziran 2023 tarihinde geri alınacak.

Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşması bulunan üye iş yerlerinde kullanılabilir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilirken kampanya dönemi boyunca da en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kartları ile yapılan işlemler dahildir. Bankkart Business , ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında yer alan işlemlerin kampanya sonrasında iptal ya da iade edilmesi durumunda hesaplara tanımlanan Bankkart Liraların iadesi alınacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Hepsiburada Seyahat kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN