Bayramda güneş çarpmasına dikkat!

Bayramda güneş çarpmasına dikkat!

Kurban Bayramı tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirten Meteoroloji yetkilileri, güneş çarpmasına karşı da vatandaşları uyardı.

Meteoroloji, 9 günlük bayram tatilinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini hatırlattı ve güneş çarpması uyarısında bulundu.

8 DERECE DAHA ARTACAK

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Arefe günü ve Kurban Bayramı süresince sorumluluk sahamız genelinde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

SAAT 11 İLE 16 ARASINA DİKKAT!

Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN