Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Temmuz sıcağı daha bastıracak

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Temmuz sıcağı daha bastıracak

Temmuz sıcağı Türkiye genelinde etkisini sürdürürken, en çok merak edilen konulardan biri de 9 günlük bayram tatilinde havanın nasıl olacağı. Meteoroloji'nin son verilerine göre, Kurban Bayramı'nda yurdun bölümünde kavurucu sıcaklar kendisini hissettirecek. Ankara'da 40 dereceye dayanacak sıcaklar, İstanbul'da 32 derece dolaylarında olacak, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman'da ise rekor bekleniyor.

Meteoroloji, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresi boyunca havanın nasıl olacağına dair son verileri paylaştı. Son tahminlerine göre, Türkiye'de yağışsız ve sıcak bir hava bekliyor.

Ankara'da sıcaklıklar 39 dereceye ulaşacak. İstanbul'da 30-32 derece dolaylarında seyredecek sıcaklıklar, İzmir'de de 37 dereceyi bulacak.

02-001.jpg

DİYARBAKIR VE BATMAN'DA REKOR

Bayram tatilini en sıcak geçirecek şehirler Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde. Bayramın birinci gününde Şanlıurfa'da 45 derecelik sıcaklık bekleniyor, Batman ve Diyarbakır'da da 43 derecelik yoğun bir sıcak hissedilecek.

01-001.jpg

Meteoroloji, son 7 günü gösteren hava durumu haritası paylaştı

KARADENİZ BÖLGESİ'NE DİKKAT!

Meteoroloji'nin son verilerine göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Ordu, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU HARİTALARI

16 TEMMUZ 2021 CUMA

10.jpg

17 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

11-001.jpg

18 TEMMUZ 2021 PAZAR

12-001.jpg

19 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ

13-001.jpg

20 TEMMUZ 2021 SALI

01-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN