BBP'nin kalesinden İmamoğlu'na sürpriz teklif

Sivas'ta akşam saatlerinde esnaf ziyaretinde bulunan İBB Başkanı İmamoğlu'nu BBP'liler camlara çıkarak hep beraber çaya davet etti. Teklif karşısında İmamoğlu ise "Kusura bakmayın gitmemiz lazım. Zevkle gelirim ama bu akşam işimiz var" dedi. İmamoğlu'nun çay daveti için bu akşam BBP'lilerle sözleştiği belirtildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sivas'ta akşam saatlerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Cumhur İttifakı üyesi Ankara Milletvekili Mustafa Destici'nin Genel başkanlığını yaptığı BBP'nin Sivas İl Başkanlığı önünden geçen İmamoğlu, partililer tarafından çaya davet edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sivas'ta akşam saatlerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Cumhur İttifakı’nın ortaklarından BBP'nin Sivas İl Başkanlığı önünden geçen İmamoğlu, partililer tarafından çaya davet edildi.

Kendisine pencereden seslenenlere el sallayan İmamoğlu "Kusura bakmayın gitmemiz lazım. Zevkle gelirim ama bu akşam işimiz var" dedi. BBP il binasının önünde bulunan bir vatandaşın da "Başkanım her şey çok güzel olacak" diye karşılık vermesi dikkat çekti.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun BBP'lilerin çay davetine bu akşam iştirak edeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN