Beşiktaş camiasının mutlu günü: 2’nci Başkan Hüseyin Yücel Nurşah Adalı ile dünya evine girdi

Beşiktaş camiasının mutlu günü: 2’nci Başkan Hüseyin Yücel Nurşah Adalı ile dünya evine girdi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Nurşah Adalı ile dünya evine girdi. İstanbul’un gözde mekanlarından birinde gerçekleşen düğün, iş, eğitim ve spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Nikâh töreninde devlet sanatçısı Ümit Tokcan ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün değerli başkanı Hasan Arat gibi isimler şahitlik etti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün parlak yıldızı, ikinci başkanı Hüseyin Yücel, göz kamaştıran bir düğünle hayatının aşkı Nurşah Adalı'ya "evet" dedi. İstanbul’un gözde mekanlarından birinde gerçekleşen bu muhteşem düğün, iş, eğitim ve spor dünyasının önemli isimlerini aynı çatı altında topladı. Beşiktaş'ın yeni yönetim ekibinden önemli figürlerin de hazır bulunduğu bu özel gecede, siyah-beyaz sevdalıları bu mutlu günü kutlamak için bir araya geldi.

Nikâh töreninde devlet sanatçısı Ümit Tokcan ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün değerli başkanı Hasan Arat gibi isimler şahitlik etti. Kokteyl ile başlayıp yemekle devam eden gecede, davetliler şıklıkları ve neşeleriyle dikkat çekti. Hüseyin Yücel ve Nurşah Adalı çiftinin en mutlu gününde, Beşiktaş camiasının birlik ve beraberliği gözler önüne serildi.

Bu eşsiz düğün, Beşiktaş'ın siyah-beyaz renklerinin aşkla, mutlulukla ve dostlukla harmanlandığı, unutulmaz bir gece olarak hafızalara kazındı. Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve değerli eşi Nurşah Adalı'nın mutluluğu, davetlilerin yüzlerindeki tebessümle taçlandırıldı. Beşiktaş ailesi olarak bu özel gün, camianın neşe ve mutlulukla dolu anlarını bir kez daha pekiştirdi. Bu muhteşem düğün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün sadece sporla değil, sevgiyle de birleştiren gücünün en güzel örneklerinden biri oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN