Beşiktaş'taki otelde Ebru Cizdam'ın ölüme sürüklendiği anlar kamerada

İstanbul’da bir otelde eşiyle kavga eden, ardından otelden çıkmak isterken eşi tarafından sürüklenerek tekrar otel odasına alınan daha sonra da otelin 7. katından düşerek öldüğü iddia edilen genç kadının yaşadığı dehşet kameralara takıldı.

Beşiktaş Ortaköy'de kaldığı otelde 7. kattan düşerek hayatını kaybettiği belirtilen Ebru Cizdam'ın dini nikahlı eşi tarafından koridorda sürüklendiği görüntüler ortaya çıktı.

EŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ortaköy'de bulunan otelde geçtiğimiz haftalarda yaşanan olayda inşaat firması sahibi Ebru Cizdam (41), 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında olay sırasında Cizdam'ın yanında olduğu öğrenilen dini nikahlı eşi Özgür Aydoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ortakoyde-otelin-koridorlarindaki-dehsetin-goruntuleri-ortaya-cikti-5426-dhaphoto4.jpg

EŞİNİ SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRDÜ

Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Otelin güvenlik kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, Özgür Aydoğan ve Ebru Cizdam'ın saat 00.56'da 7'nci katta bulunan odalarına çıkıyor.

ortakoyde-otelin-koridorlarindaki-dehsetin-goruntuleri-ortaya-cikti-5426-dhaphoto1.jpg

Bu sırada Aydoğan ile tartışan Ebru Cizdam odaya girmek istemiyor. Ancak eşini yerlerde sürükleyen Özgür Aydoğan, genç kadını odaya sokmaya çalışıyor. Bir süre sonra eşinin elinden kurtulan Ebru Cizdam, koridorda kaçmaya başlıyor. Otel odası önünde bir süre cebinden bir şey arayan Özgür Aydoğan ise daha sonra kadının peşinden gidiyor.

ebru-cizdam.jpg

AİLE FERTLERİ AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Genç kadın Ebru Cizdam’ın cenazesi, otopsinin ardından memleketi Edirne’ye götürüldü. Cizdam, Eski Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede annesinin tabutuna sarılan çocukları zor anlar yaşadı. Genç kadının yakınları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Polis, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN