Binlerce kişiye bedava 2 litrelik Ayçiçek yağı dağıtılıyor! Duyan o marketlere akın ediyor: Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Binlerce kişiye bedava 2 litrelik Ayçiçek yağı dağıtılıyor! Duyan o marketlere akın ediyor: Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Ayçiçek yağında yaşanan fiyat artışı vatandaşların gündeminde. Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte rekor fiyatlara ulaşan ardından ülkemizde yaşanan enflasyonla ulaşılamayacak fiyatlara çıkan ayçiçek yağında dev indirim başladı. Binlerce kişiye bedava 2 litrelik ayçiçek yağı dağıtılacak! Duyan o marketlere akın ediyor. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Tek yapmanız gereken o şartı yerine getirmeniz. İşte ayçiçek yağı kampanyasının detayları...

Türkiye'nin önde gelen toptan marketi Bizim Toptan Market, dev ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Binlerce kişiye 2 litrelik Ona ve Bizim Ayçiçek Yağı bedava verilecek. Tek yapmanız gereken şey ise o şartı yerine getirmek. Bu fırsatı sakın kaçırmayın.

2 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI BEDAVAYA VERİLECEK

Ramazan ayına özel dev indirimlerine devam eden Bizim Toptan Market, yeni kampanyasını duyurdu. Dev market ‘Ramazan'a Hoş Geldin' kampanyası ile müşterilerine 2 litrelik ayçiçek yağını bedava verecek. 9 Nisan'a kadar geçerli olan kampanyanın katılım şartları belli oldu.

yeni-proje-2024-03-17t113610-440.jpg

O ŞARTI YERİNE GETİRMENİZ YETERLİ! SON TARİH 9 NİSAN

Bizim Toptan Market'in bedava ayçiçek yağı kampanyasından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapmanız. Bu alışverişi yaptığınız taktirde size ücretsiz 2 litrelik ayçiçek yağı verilecek. Kampanyanın son bitiş tarihi ise 9 Nisan.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN