Böcek ailesi soruşturmasında yakalama kararı

Böcek ailesi soruşturmasında yakalama kararı

Böcek ailesi ölümüne ilişkin devam eden soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan otel sahibi ve çalışanına yakalama kararı çıkarıldı.

Böcek ailesinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dün akşam adli kontrol şartıyla serbest bırakılan otel sahibi ve çalışanı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Hakkında ev hapsi ve yurt dışına çıkış yasağı uygulanan otel sahibi H.O. ile yurt dışına çıkış yasağı verilen otel çalışanı R.B. hakkındaki karara itiraz edildi.

Hem otel sahibi hem de otel çalışanı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne “Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma” suçlamasıyla sevk edilen 4 kişi dün akşam tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında toplam tutuklu sayısı 8’e yükseldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN