Boğaziçi Sohbetleri 13 Eylül'de yeniden başlıyor

Boğaziçi Sohbetleri 13 Eylül'de yeniden başlıyor

Boğaziçi Sohbetleri ve Kültür Konseyi, 13 Eylül itibariyle Boğaziçi Sohbetleri toplantılarını yeniden başlatacaklarını duyurdu.

Boğaziçi Sohbetleri ve Kültür Konseyi, Boğaziçi Sohbetleri toplantılarını 13 Eylül 2021 itibariyle yeniden "21'inci yy'da Toplum Yapısında Değişimler" ana başlığı altında başlatacağını duyurdu. 24 Eylül gününde ise önemli bir adımlarının olacağını belirten Konsey, Kültür Konseyi Büyük Ödülü'nün verileceğini duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Uzun bir aradan sonra Boğaziçi Sohbetleri toplantılarını 13 Eylül 2021 Pazartesi günü "21. yy'da Toplum yapısında Değişimler" ana başlığı altında inşallah başlatıyoruz. Ve sonrasında 24 Eylül Cuma günü önemli bir adımımız olacak... Kuruluş sözleşmemizde ifade edildiği üzere, bilim dallarından sanatlara ve zanaatlara kadar uzanan temel değerlerimizin korunması, yaşatılması, tanıtılması ve değerlendirilerek geleceğe taşınması amaçlarıyla, hayatları boyunca hizmet veren bilim insansı, sanatkar, zanaatkar, kurum ve/veya kuruluşlardan birine çalışmalarının çabalarının ve işlevlerinin mili kültüre, insanlık tarihine ve sanata yaptıkları katkılarına karşılık toplumun teşekkürünün bir ifadesi olarak, "unutulmadıklarının ve unutulmayacaklarının " belgesi mahiyetinde Kültür Konseyi Büyük Ödülünü mümtaz bğir ilim isanına verilmesi kararlaştırılmıştır. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN