Boğaziçili akademisyenler Kılıçdaroğlu ile görüştü

Boğaziçili akademisyenler Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan bir heyet görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, akademisyenler Boğaziçi Üniversitesi'ndeki sorunları Kılıçdaroğlu'na aktardı.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden bir heyet, 16 Nisan 2023 günü İstanbul’da Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Akademisyenler, 2021 yılı başından beri Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanmakta olan hasarları ve yükseköğretim alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini aktardılar. Heyet ayrıca üniversitedeki hasarların dökümünü içeren bir dosya sundu.

Toplantıda özgür ve özerk üniversitenin önemi vurgulandı. Heyette Prof. Dr. Ayşe Mumcu, Prof. Dr. Lale Akarun, Prof. Dr. Mine Eder, Prof. Dr. Taner Bilgiç ve Prof. Dr. Ünal Zenginobuz yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN