Boğaziçili akademisyenler nöbete devam ediyor

Boğaziçili akademisyenler nöbete devam ediyor

Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kurum dışından atanan Melih Bulu, üniversitenin akademisyenleri tarafından 99'uncu kez protesto edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak Melih Bulu'nun atanması sonrası akademisyenlerin başlattıkları nöbet devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’nde direnişin 22'nci haftasına girilirken akademisyenler her işgünü olduğu gibi bugün öğlen de arkalarını rektörlük binasına döndüler.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri Rektör Yardımcısı Naci İnci tarafından dersi engellenen Feyzi Erçin'e destek oldu. Rektör olarak atanan Melih Bulu ve ders engellemesi protesto edildi.

Boğaziçi akademisyenleri ellerinde taşıdıkları "Feyzi Hoca Yalnız Değildir" dövizleri ile #KabulEtmiyoruzVazgeçmiyoruz dedi. Çok sayıda öğrencinin de katıldığı nöbet uzun süre alkışlarla devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN