Bolu Dağı'nda kar daha da bastırdı, ağır tonajlı araçlar yolda kaldı

Bolu Dağı'nda kar daha da bastırdı, ağır tonajlı araçlar yolda kaldı

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı daha da bastırdı. Kaynaşlı'dan Bolu Dağı'na seyreden ve kış lastiği olmayan ağır tonajlı araçlardan bazıları yolda kaldı.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı Düzce il sınırı içinde kalan Taşaltı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde kar kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaştı.

KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTIRDI

Bolu il sınırı içinde kalan Yumrukaya, Abant Kavşağı ve Seymenler mevkisiyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli ve viyadükler kesiminde ise kar yağışı hafif şekilde sürüyor. D-100 kara yolunun Kaynaşlı mevkisinde ise karla karışık yağmur etkisini gösteriyor.

Güzergahta teyakkuz halinde bulunan Karayolları ekipleri, kar yağışının etkili olduğu noktalarda kar küreme ve tuzlama yaparak yolun karla kaplanmaması için çalışma yürütüyor.

BAZI ARAÇLAR YOLDA KALDI

Kaynaşlı'dan Bolu Dağı'na seyreden ve kış lastiği olmayan ağır tonajlı araçlardan bazıları yolda kaldı.

Ekipler yolda kalan araçların trafik akışını olumsuz etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ekipleri de ulaşım için Bolu Dağı'nı kullanacak sürücülerin kış lastiği olmadan yola çıkmamalarını isteyerek araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları uyarısında bulundu.

BOLU/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN