Boşuna aramayın: O ürünler raflardan kaldırıldı! Marketlerde yeni dönem başladı

Boşuna aramayın: O ürünler raflardan kaldırıldı! Marketlerde yeni dönem başladı

Market raflarında bazı ürünleri göremezseniz şaşırmayın. Ayrıca etiketlerde görmeye alıştığımız bazı ibarelere de yasak geliyor. İşte, marketlere satılmayacak ürünler...

Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketiciyi yanıltan, kafasını karıştıran etiketlere savaş açtı. İçinde tereyağı olmayan fakat üzerinde tereyağı görseli olan margarinlere yasak geliyor.

AMBALAJLAR MERCEK ALTINDA

Özellikle de marketlerdeki raflarda yer alan 'tereyağı tadında, tereyağı lezzet, tereyağı keyfi' gibi ibarelere artık izin verilmeyecek. Gelen şikayetler değerlendirildi, Tarım ve Orman Bakanlığı ambalajları mercek altına aldı.

Show Haber'de yer alan habere göre, kafa karıştıran ambalajların yasaklanacağı belirtilirken, tüketicilerin şikayetlerini Alo 174 Gıda Hattı'na bildirmeleri istendi.

SAHTE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, balın içerisine dışarıdan bir madde eklenip eklenmediğinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Limon sosunun da artık satışının yapılması yasak. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Limon suyu izlenimi veren soslar, bundan böyle piyasaya sürülemeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN