Bu acıya yürek dayanmaz! Depremde kurtuldu yangında öldü

Bu acıya yürek dayanmaz! Depremde kurtuldu yangında öldü

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen İskenderun'dan kaçarak Kütahya'daki polis kızlarının evine yerleşen Çakmak ailesi, bu sefer çıkan yangında dumandan etkilendi. Baba Necip Çakmak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, eşi ile 2 çocuğunun tedavileri sürüyor. Yangınla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta merkezli depremin vurduğu İskenderun'dan sağ kurtularak Kütahya'ya polis kızlarının evine yerleşen Çakmak ailesi, apartmanın altındaki dükkanda çıkan yangının dumanından etkilendi. Hastaneye kaldırılan baba Necip Çakmak zehirlenerek hayatını kaybetti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde oturan Necip Çakmak, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri hasar görünce eşi Sönmez, çocukları Besim ve Kübra Nur'u da yanına alarak, Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan diğer kızı Fatma Çakmak'ın yanına geldi.

dscs.png

Çakmak ailesi, polis kızlarının oturduğu Mithatpaşa Caddesi'ndeki 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki eve yerleşti. Binanın zemin katındaki ikinci el eşya dükkanında, bugün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Binayı, kısa sürede yoğun duman bastı. İhbarla gelen itfaiye ekipleri, araç merdivenle 3'üncü kata yerleşen Çakmak ailesini tahliye etti.

cvcvv.png

Dumandan etkilenen aile üyeleri, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Çakmak, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Eşi ile çocuklarının tedavisi ise sürüyor. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN