Bu fiyata tereyağı olur mu, demeyin! Tarım Kredi'den indirimin büyüğü geldi: Tereyağı stoklarınızı tazeleyin

Bu fiyata tereyağı olur mu, demeyin! Tarım Kredi'den indirimin büyüğü geldi: Tereyağı stoklarınızı tazeleyin

Tarım Kredi market zincirleri tarafından tereyağı indirimleri başladı. Türkiye'de yoğun bir şekilde tüketilen tereyağı, dev indirim ile birlikte müşterisini bekliyor. Tereyağı stoğu bitenler soluğu Tarım Kredi marketlerinde alıyor. İndirim bitmeden sizde alın. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de sevilerek tüketilen tereyağında, Tarım Kredi marketleri tarafından dev indirim duyuruldu. Enflasyonun ve hayat pahalılığının her geçen gün yükseldiği günlerde, böylesine büyük bir indirim tüketicilerin dikkatini çekti.

1 KİLO FİYATINI GÖREN 3 KİLO ALIYOR

Tereyağının süt ile yapılmasından dolayı, vatandaşlar indirim konusunda şaşkın. Geçtiğimiz günlerde çiğ süt fiyatlarına gelen zammın ardından tereyağı fiyatlarına da zam gelmesi bekleniyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşların gündeminde yer alan zamların ardından beklenen indirim geldi.

Hayat pahalılığının üst seviyede olduğu günlerde, vatandaşlar indirimli ürün kovalamaya devam ediyor. Tarım Kredi marketlerinde yaşanan indirimin ardından, tezgahların önünde sıra oluştu. Tereyağı fiyatlarında yapılan indirim sonrasında 1 kilo tereyağının fiyatını gören 3 - 5 kilo birden alıyor.

tereyagi-ps9y.webp

TEREYAĞINDA DEV İNDİRİM

Süt fiyatlarına gelen zammın ardından zamlanan tereyağı fiyatları, Tarım Kredi marketlerinde dev indirime uğradı. Vatandaşların severek tükettiği ve sağlık açısından birçok faydası bulunan tereyağının kilo fiyatını gören kapış kapış alıyor. Tarım kredi marketlerinde 1 kilo Tarım Kredi Tuzsuz Tereyağı fiyatı 192 lira 50 kuruşa kadar gerileme gösterdi.

Dev indirim sonrasında, stoklarda azalan tereyağı satın alabilmek için son indirim tarihi paylaşıldı. Tarım Kredi marketlerine, 5 Ekim 2023 tarihine kadar giden vatandaşlar Tarım Kredi Tuzsuz tereyağı indiriminden faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN