Godzilla kabusu adım adım geliyor... Şimdiye kadar gördüklerinizi unutun: Bu kış normal geçmeyecek!

Godzilla kabusu adım adım geliyor... Şimdiye kadar gördüklerinizi unutun: Bu kış normal geçmeyecek!

El Nino ve negatif Qbo uyarıları geldi. Meteoroloji uzmanlarından kış için yeni paylaşımlar yapıldı. Sibirya'da biriken soğuk hava bu kışı coşturacak. Daha önceki kışlar gibi olmayacağı iddia edilirken, vatandaş ise panik halinde. Kış aylarının yaklaşmasıyla yükselen masraflar korkutuyor. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji uzmanları kış paylaşımları yapmaya devam ediyor. Kavurucu ve sıcak bir yaz mevsiminin ardından gelecek soğuk havalar iple çekiliyor. Uzmanların gözü Sibirya'nın üzerinde olurken, kış için beklenen paylaşım geldi.

BUGÜNE KADAR Kİ TÜM KIŞLARI UNUTUN

Yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de etkisini göstermesi beklenen El Nino, bu kez negatif Qbo ile bir araya geliyor. Beklentilerin üzerinde olacağı iddia edilen kış için, meteoroloji uzmanlarından sürekli paylaşımlar yapılıyor. Son yıllarda tam anlamıyla kış mevsimini yaşayamayan Türkiye, bu yıl kara ve soğuklara doyacak.

Kış mevsimini işaret eden meteoroloji uzmanları 2002 - 2003 ve 2016 - 2017 kışlarına benzetme yapıyor. Sibirya'da biriken soğuk hava dalgasıyla birlikte, bu kış beklenilenden de sert geçecek.

f8qc2buxaaago2s.jpg

GODZİLLA GELİYOR!

Kar yağışlarını merakla bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. El Nino ve negatif Qbo'nun etkisiyle bu kış dondurucu olacak. Yoğun kar yağışı ve yoğun soğuk nedeniyle yeni bir "Godzilla" tartışması meteorolojinin gündeminde yer aldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden kış paylaşımı yapan Kerem Ökten, "Ekim ayı Sibirya, Rusya ve Avrasya kar rekoru geliyor. El Nino ve negatif Qbo ile birleşince çok ilginç bir Kış vaad ediyor. Bu Kış normal bir Kışa benzemiyor. 2002 - 2003 ve 2016 - 2017 sezonundan daha iyi gidiyoruz. Yeni bir Godzilla yaşar mıyız acaba?" ifadelerini kullandı.

KIŞ MEVSİMİ VATANDAŞI KORKUTUYOR

Ülkemizde yer alan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşlar kış paniğine kapıldı. Kış mevsimiyle birlikte artan masraflara karşı geçim sıkıntısı derdine düştü. Isınma ve giyecek derdine düşen vatandaş, soğuk geçen bir kış mevsimi istemiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN