Bu videoyu izlerken tüyleriniz diken diken olacak! Dev yılanın yanına giden çocuk ölümden döndü... Tek ısırığı ile bayılttı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Adeta topraktan fışkıran yılanlar doğal ortamlarını terk ederken sosyal medyada paylaşılan bir video gündeme bomba gibi düştü. Bu videoyu izlerken tüyleriniz diken diken olacak! Dev yılanın yanına giden çocuk ölümden döndü. Tek ısırığı ile bayılttı! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Bu kadarı da pes artık! Bu videoyu izlerken tüyleriniz diken diken olacak. Dev yılanın yanına giden çocuk ölümden döndü. Tek ısırığı ile bayılttı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı, büyük yılan istilası başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghghhg-59.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Hindistan'dan gelen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Dev yılanın yanındakini görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK!

Hindistan'dan çekilen bir video sosyal medyada viral oldu. Kısa sürede milyonlarca kez izlenen video herkesi şoke etti, görenler gözlerine inanamadı. Dev yılanın yanına giden küçük çocuk ölümden döndü.

DEV YILANIN ÖYLE BİR YERİNDEN TUTTU Kİ...

Paylaşılan görüntülerde 2 yaşlarında küçük bir kızın yolun ortasında kendinden 3 kat uzun yılanı yakalamaya çalıştığı görüldü. Yılanı kuyruğundan yakalayan küçük kız, ölümden son anda döndü. Görüntülerde yılanın kaçmaya çalıştığı görüldü ancak yılanın çocuğa bir zarar vermesinden korkan izleyicilerin yüreği ağzına geldi.

fdfddf-51.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN