Buğra Gökce, İzmir’den aday adayı oluyor

Buğra Gökce, İzmir’den aday adayı oluyor

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmak için görevinden istifa edecek. 1 Aralık (yarın) saat 17.00’ye kadar istifa etmesi gereken Gökce, 2016-2022 arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bulunmuştu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde YSK kararına göre, kamu görevlilerinin aday olabilmek için 1 Aralık Cuma günü saat 17.00’ye kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor.

İstanbul’un yaşadığı kentsel problemler hakkında hazırladığı raporlarla dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yarın istifasını sunarak görevinden ayrılacak.

2017-2022 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bulunan ve 1 Haziran 2022’den bu yana İBB’de Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Gökce, CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için başvuruda bulunacak.

Gökce’nin hafta başında İzmir’e giderek CHP İl Başkanlığı’na adaylık dosyasını sunması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN