Bulgaristan'daki kazada Nihal Olçok'un iki kuzeni hayatını kaybetti

Bulgaristan'daki kazada Nihal Olçok'un iki kuzeni hayatını kaybetti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bulgaristan'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Gelecek Partisi İletişim Başkan Yardımcısı Nihal Olçok'un iki kuzeni için taziye mesajı yayınladı.

Sofya'nın batısında Pernik kentine yakın Bosnek köyü bölgesinde Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsü, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra alev almış ve "Struma" otoyolunda meydana gelen kazada 12'si çocuk 46 Kuzey Makedonya vatandaşı yanarak hayatını kaybetmişti.

Yaşanan kazada hayatını kaybedenlerden iki kişinin Gelecek Partisi İletişim Başkan Yardımcısı Nihal Olçok'un kuzeni olduğu öğrenildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan bir taziye mesajı yayınladı.

Davutoğlu, mesajında "Bulgaristan’da yaşanan feci otobüs kazasında, İletişim Başkan Yardımcımız Sn. Nihal Olçok’un iki kuzeninin de vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumlara ve kazada hayatını kaybeden Kuzey Makedonyalı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN