Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde toplu taşımada dehşet dolu anlar yaşandı. Alaşar Mahallesi İstanbul Yolu Caddesi üzerinde seyir halindeki 91/G hat numaralı belediye otobüsünde, iki yolcu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, tek taraflı bir şiddet eylemine dönüştü. Otobüsteki diğer yolcuların gözü önünde yaşanan saldırıda bir kişi ağır şekilde darp edilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
OTOBÜS İÇİNDE TEKME TOKAT SALDIRI
Olayın kahramanları 23 yaşındaki İsmail T. ile 32 yaşındaki Mümin E. oldu. Otobüs içerisinde aniden yükselen tansiyonun ardından Mümin E., asabi tavırlar sergileyerek İsmail T.’ye saldırdı. Genç yolcuyu tekme ve tokatlarla darp eden saldırgan, araç içindekilere korku dolu anlar yaşattı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, darp edilen İsmail T.’yi hastaneye kaldırırken, saldırgan şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Restoran sahibine 'intikam' infazı! Suçunu böyle itiraf etti: Yapmam gerekiyordu yaptım
ŞÜPHELİNİN KAN DONDURAN SAVUNMASI
Emniyete götürülen Mümin E.’nin sorgusu sırasında verdiği ifade, olayın boyutunu değiştirdi. Saldırıyı bir koruma içgüdüsüyle yaptığını iddia eden şüphelinin ifadesinde: "Komutanıma bıçak çekmişsin, ben komutanımı koruyorum" dediği öğrenildi. Yapılan incelemeler sonucunda saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edildi. Hastaneye kaldırılan mağdur İsmail T.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

