Bursa'da erken kar sürprizi! Kars, Ağrı Iğdır bol yağış uyarısı: Yarın herkes hazırlığını yapsın

Bursa'da erken kar sürprizi! Kars, Ağrı Iğdır bol yağış uyarısı: Yarın herkes hazırlığını yapsın

Meteoroloji beklenmedik bir haber verdi! Bursa’da erken kar sürprizi! Kars, Ağrı Iğdır’a bol yağış uyarısı verildi. Uzmanlar uyardı: Herkes hazırlığını yapsın... Kuvvetli olacak...

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, son verileri değerlendirerek önemli bir meteoroloji duyurusu yaptı. Özellikle Uludağ ve Doğu Anadolu bölgelerindeki hava durumu dikkat çekiyor.

ULUDAĞ’DA KAR YAĞIŞI BEKLENTİSİ

-001.jpg

Dağların meteorolojisinin farklı olduğunu vurgulayan Meteoroloji Uzmanı Ökten, önümüzdeki 3 gece boyunca Uludağ’a kar yağarsa, örtülük kalacağını söyledi. Turizm beldesi olan Uludağ için beklenen haber geldi.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Uzmanı Ökten yarın için Kars'ın güneyi, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzey bölgelerinde kuvvetli yağışlar beklendiğini söyledi.

“OROGRAFİK YAĞIŞ ALABİLİR”

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten hava durumu tahminlerini X platformu üzerinden paylaştı.

“Uludağ, önümüzdeki 3 gece yağışı yakalarsa; örtülük kar alır. Dağların meteorolojisi farklıdır. Orografik yağış alabilir...”

Kerem Ökten (@KeremOktenAir) September, 11, 2023

“Yarın Kars'ın güneyi, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzeyinde kuvvetli yağışlar bekleniyor...”

Kerem Ökten (@KeremOktenAir) September, 11, 2023

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN