Canan Karatay büyük felaketin sinyallerini verdi! 2025 yılına dikkat: Herkes ona hazırlanıyor...

Canan Karatay büyük felaketin sinyallerini verdi! 2025 yılına dikkat: Herkes ona hazırlanıyor...

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay, şimdi de yeni bir felaket senaryosuyla karşımıza çıktı. 2025 yılı ile ilgili herkesi uyaran Canan Hoca, tüm dünyanın hazırlıklara başladığını söyledi. İşte, Canan Karatay'ın gündem yaratan açıklamaları...

İç Hastalıkları Uzmanı olan Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalar ve sağlıklı beslenme tüyolarıyla her zaman gündemde olmayı başarıyor. Şimdilerde tüm dünyayı bekleyen yeni bir felaketin habercisi olan Canan Hoca, son açıklamalarıyla herkesi korkuttu.

Ormanlık alanlar ve zeytinliklerin katledilmesine değinen Karatay, bu doğal alanların olası felakette bizi koruyacağını belirtti.

haber-1-ic.jpg

"2025 YILINDA BÜYÜK BİR KITLIK YAŞANACAK"

Prof. Dr. Canan Karatay, maden ocakları için katledilen ormanlar ve özellikle zeytinliklerin hayatımızdaki önemini vurgulayarak şunları söyledi:

“2025’te büyük bir kıtlık başlayacak dünyada ve bütün herkes buna hazırlık yapıyor. Zeytin ağaçları ayakta kalacak. Çünkü zeytin ağaçları çok meşakkatli ağaçlar, çok güçlü ağaçlar. Her türlü susuzluğa, soğuğa, taşa, toprağa, sıkıntıya direnen ağaçlardır. Zeytin ağacı olan devletler ayakta kalacaklar. Zeytin meyvesi ve yağı çok önemli. Lütfen zeytin ağaçlarının yok olmasına izin vermesinler.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN