Bitkinliğe, yorgunluğa elveda deyin! Bu doğal besinler düşük enerjiye birebir

Bitkinliğe, yorgunluğa elveda deyin! Bu doğal besinler düşük enerjiye birebir

Büyük kentlerde yaşayanlar, her daim kronik yorgunluk ve bitkinlik hissediyor. Enerjilerini yükseltmek isteyenler, eczanelerden takviye ilaçlar alıyor. Fakat buna gerek yok. Doğal besinler sayesinde enerjiyi tavana çıkarmak mümkün. İşte, enerji veren doğal gıdalar...

Çiftlerin cinsel hayatı, sağlıklı ve düzenli bir beraberliğin en önemli unsurlarından biri. Cinsel ilişkinin sağlıklı olabilmesi ve kalitesini artırmak adına sağlıklı gıdaları tüketmek büyük önem taşıyor. Enerji veren doğal besinler sayesinde sağlıklı bir cinsel hayat mümkün.

ENERJİ VEREN DOĞAL BESİNLER NELER?

KURU İNCİR

Kuru incir, kalsiyum, demir, potasyum ve çinko bakımından zengin. Ayrıca cinsellik hormonları olan androjen ve östrojen hormonlarını üretmek için gerekli mineral olan magnezyum içeriyor..

İncir, kısırlık, erektil disfonksiyon yani sertleşmeme ve cinsel iştah gibi çeşitli cinsel işlev bozukluklarına yardımcı olur.

Ayrıca kuru incir, kan damarlarını genişleten ve cinsel organlar da dahil olmak üzere vücudun tüm bölgelerine kan akışını artıran nitrik oksit üretimini artırmaktan sorumlu olan bir amino asit üretir.

SÜT

Süt de hem erkeklerde, hem de kadınlarda testosteron hormon seviyelerini artıran hormonlar içerir. Sütün içindeki bu hormonlar cinsellik hormonları seviyelerini değiştirir. Kuru inciri geceden sütün içinde bekletin ve ertesi gün yiyin.

KABAK ÇEKİRDEĞİ

Kas kasılmalarını güçlendirmek adına kabak çekirdeği tüketebilirsiniz. Kas kasılmalarını güçlendirmek demek daha yoğun bir orgazm hissi yaşamak demek. Libido için kabak çekirdeği çok iyi bir mineral çinko kaynağı.

Testosteronunuzu artırmak için kabak çekirdeği yemelisiniz. Çinko eksikliği, düşük sperm sayısına ve zayıf cinsel dürtüye neden olabilir. 1 avuç kabak çekirdeği, cinsel sağlığınızı artırır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN