Beşiktaş'ta yine trafik kazası şoku! Umut Meraş, Emrecan Uzunhan'dan sonra şimdi de Ghezzal

Beşiktaş'ta yine trafik kazası şoku! Umut Meraş, Emrecan Uzunhan'dan sonra şimdi de Ghezzal

Geçen ay farklı günlerde trafik kazası geçiren Beşiktaşlı futbolcular Umut Meraş ve Emrecan Uzunhan'dan sonra bir trafik kazası haberi de bu kez Rachid Ghezzal'den geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta forma giyen Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesi Fransa'da trafik kazası geçirdi.

GHEZZAL'IN AİLESİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Cezayirli futbolcunun Fransa'ya ailesinin yanına gittiğini duyuran Beşiktaş Jimnastik Kulübü, konuyla ilgili şu açıklamayı paylaştı:

"Futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın oğlu ile kayınvalidesinin Fransa’da trafik kazası geçirdiklerini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ghezzal, hayati tehlikeleri bulunmayan oğlu ile kayınvalidesinin tedavi süreçlerini takip etmek üzere Fransa'ya gitmiştir. Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesine acil şifalar diler, Ghezzal ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Rachid Ghezzal'in 17 Ağustos 2023 Perşembe günü İstanbul'da UEFA Konferans Ligi'nde oynananacak Neftçi Bakü maçında forma giyip giyemeceğine dair henüz açıklama yapılmadı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARIN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Uzunhan, 22 Temmuz 2023 tarihinde Bakırköy'de maddi hasarlı trafik kazasına karışmıştı. Kaza tutanağı sırasında Emrecan Uzunhan ile diğer araç sürücüsü ile arasında kavga yaşanmıştı.

Ayrıca bir diğer Beşiktaşlı futbolcu Umut Meraş da 25 Temmuz 2023 günü Çekmeköy'de trafik kazası geçirmişti. Ünlü futbolcu, kazadan yara almadan kurtulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN