Cemal Enginyurt’un koruması Emrah Topal kimdir? Emrah Topal'ın suç kaydı kabarık çıktı...

Cemal Enginyurt’un koruması Emrah Topal kimdir? Emrah Topal'ın suç kaydı kabarık çıktı...

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'e saldırması sonrasında ortaya çıkan görüntülere ve bilgilere karşı ağızlar açık kaldı. Şimşek'e yumruk atan Enginyurt'un koruması Emrah Topal'ın suç makinesi olduğu gün yüzüne çıktı. Topal'ın kasten adam öldürme, ve yaralamadan suçlu olduğu biliniyor. İşte saldırıya ve korumaya dair detaylar...

tv100'de yayınlanan yayında tartışmaların artması nedeniyle programa ara verilirken, Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal'ın Latif Şimşek'e saldırdığı anlar olay yerine yansıdı. Stüdyodan güvenlik kameraları o anları kaydetti.

Cemal Enginyurt ile Koruması Latif Şimşek’e Saldırdı

Yayın sırasında ayağa kalkıp Latif Şimşek'e doğru yürüyen Enginyurt'un yolu yayın moderatörü, diğer konuklar ve kameraman tarafından kesildi.

Bu sırada Enginyurt'un koruması Emrah Topal stüdyoya girerek Latif Şimşek'in etrafında dikilmeye başladı. Koruma, Cemal Enginyurt'u kaçırmaya çalışırken Latif Şimşek'in bacağını bırakmadı, ardından Şimşek'i sandalyeye itti.

Cemal Enginyurt ikinci kez saldırmaya çalışınca Şimşek'in sırtına tekme attı, yüzüne ve kafasına yumruk atmaya başladı.

Bu yakın dövüşte Cemal Enginyurt'un saldırıp Latif Şimşek'e vurduğunu görüyoruz.

Şimşek Şikayet Etti

Saldırının ardından Şişli polis karakoluna giden Gazeteci Latif Şimşek, kendisini dövmeye çalışan Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cemal Enginyurt'un milletvekili olması nedeniyle dosyasının ayrıldığı ve davaya karışan diğer 2 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarılacağı açıklandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN