CHP heyeti Düzce'ye gidiyor

CHP heyeti Düzce'ye gidiyor

CHP'li milletvekilleri, 5.9 büyüklüğündeki depremin yaşandığı Düzce'ye gidiyor. 4 kişiden oluşan heyet, vatandaşların beklentilerini dinlemek ve CHP'li belediyelerle koordinasyon sağlamak üzere bir süre bölgede bulunacak.

Düzce'de bugün (23 Kasım 2022 Çarşamba günü) saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan zelzelede panik nedeniyle 93 kişi yaralandı. Tekirdağ'dan Ankara'ya kadar birçok ilde hissedilen depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar da yaşandı.

CHP, DEPREM BÖLGESİNE HEYET GÖNDERİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek başkanlığında Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker'den oluşan heyetle, depremin yaşandığı Düzce'ye gitmek üzere yola çıktı.

Heyetin, vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyeceği, ihtiyaçların karşılanması için CHP'li belediyelerle koordinasyonu sağlayacağı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN