CHP yöneticilerine 'SBK broşürü' davasından beraat

CHP yöneticilerine 'SBK broşürü' davasından beraat

Geçen yıl dağıttıkları 'SaBıKa Holding' broşürleri nedeniyle yargılanan CHP Kadıköy ilçe teşkilatı üyelerinin suçsuz olduğuna karar verildi.

İstanbul'da 14 Ekim 2021 tarihinde CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı, kara para akladığı iddia edilen Sezgin Baran Korkmaz'ın sahibi olduğu SBK Holding'e dikkat çekmek için 'SaBıKa Holding' broşürleri dağıttı. Broşür dağıtımına polis engel oldu ve CHP Kadıköy İlçe Sekreteri Süleyman İşler ile arkadaşları karakola götürüldü. İfadeleri alınan CHP'liler daha sonra serbest bırakıldı.

sbk-holding-brosurleri-chp.jpg

Söz konusu broşürler nedeniyle hakkında soruşturma açılan CHP'lilerin bugün (6 Ekim 2022 Perşembe günü) Kartal Adliyesi'nde görülen duruşmasında karar çıktı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, davanın beraatle sonuçlandığını duyurdu.

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kadıköy ilçemizden SBK broşürleri dağıttığı için yargılanan partili ve yöneticilerimizin Kartal Adliyesi'nde görülen davası beraatle sonuçlanmıştır. Onlar adliyeleri boş davalarla meşgul etsinler, bizler İstanbul örgütü olarak halk için çalışmaya devam edeceğiz. #SBKHolding"

canan-kaftancioglu-twitter.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN