CHP’den DEVA Partisi’nin seçim kararına ilk yorum

CHP’den DEVA Partisi’nin seçim kararına ilk yorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin kendi isim ve logosuyla seçimlere gireceğini açıklamasının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Bu ittifak içinde bir sıkıntıya işaret etmiyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın partisinin kendi isim ve logosuyla seçimlere gireceğini açıklaması ile ilgili konuştu. Millet İttifakı’nın dört partiden oluştuğunu belirterek, “Altıya genişleme potansiyeli var” diyen Özel, DEVA Partisi’nin Millet İttifakı’na katılma durumu olursa kendi ismi ve logosu ile yer alacağını belirtti.

İTTİFAK İÇİNDE BİR SIKINTIYA İŞARET ETMİYOR

Özel’in açıklaması şu şekilde:

Tüm partiler kendi kararlarını verecek. Geçen hafta ittifak içinde ittifak tartışmaları yapılırken acaba tek bir listeden girme olur mu sorular gündeme gelmişti. DEVA Partisi kendi adını kullanacağını söylüyor. Bu ittifak içinde bir sıkıntıya işaret etmiyor. Çünkü ittifak partileri aynı ittifak çerçevesinde kendi logoları ile yer alıyorlar. Şu ana kadar Millet İttifakı 4 partiden oluşuyor. 6’ya genişleme potansiyeli var. Olursa da DEVA Partisi’nin kendi ismi ve logosu ile yer alacağını ifade ediliyor.

KENDİ POZİSYONLARI İÇİN KIYMETLİDİR

Kendi pozisyonlarını açıklaması için kıymetlidir. Seçimlere doğru ilerlerken bazı belirsizliklerin kalkması Cumhur İttifakı’na karşı net bir cevap olması açısından kıymetlidir. Millet İttifakı’nın yol haritası ortada. Cumhur İttifakı’nda daha Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı açıklanmadı.

ÖZEL’DEN DESTİCİ’YE: KIYAMAZLAR

Büyük Birlik Partisi, diyor ya dağılır mı diye. Cumhur İttifakı’nın birlikte fotoğrafları yok. BBP il fotoğraf çektirmekten rahatsızlık duyan MHP var. Bir üçlü fotoğraf yok. Hatta Destici’nin bütün söylem Cumhur İttifakı güzellemesine kurmuşken küçük ortağından kendisine 23 Nisan’da alkış bile yok. Alkış yok, fotoğraf yok ittifak var. Nasıl ittifak? Sayın Destici herkese laf yetiştirmeyi biliyor fotoğrafa giremiyor. Kıyamazlar.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN