CHP'den Erdoğan'a Suudi Arabistan tepkisi: Katil olay yerine dönüyor, yazıklar olsun!

CHP'den Erdoğan'a Suudi Arabistan tepkisi: Katil olay yerine dönüyor, yazıklar olsun!

CHP'li Özgür Özel, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın bu hafta Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki göstererek "Kaşıkçı’nın katillerinden hesap sormazsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız diyordun. Sayende her katil gibi bu da olay yerine geri dönüyor… Yazıklar olsun!" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın çarşamba günü Türkiye'ye yapacağı ziyaretle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "İkili, heyetler arası görüşmeler yapacağız. Bundan sonraki sürece ilişkin Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini nerelere taşıyabiliriz bunları değerlendirme fırsatı bulacağız. Bu bir resmi ziyarettir. Bu resmi ziyaretle biz de resmi kabulümüzü yapacağız" ifadelerinde bulundu.

.jpgCHP Grup Başkanvekili Özgür Özel

'ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNE BAKAMAYIZ DİYORDUN'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erdoğan'ın ifadelerine şöyle tepki gösterdi:

"Sarıl sarıl sımsıkı sarıl… Kaşıkçı’nın katillerinden hesap sormazsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız diyordun. Sayende her katil gibi bu da olay yerine geri dönüyor… Yazıklar olsun!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN