CHP'li Başarır'dan 'Turgut Altınok' yorumu: Sandığa gitmeden hesabınıza bakın, bir de...

CHP'li Başarır'dan 'Turgut Altınok' yorumu: Sandığa gitmeden hesabınıza bakın, bir de...

CHP'li Ali Mahir Başarır, yerel seçim çalışmalarında Nevşehir ve ilçe adaylarına destek vermek kente gitti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başarır, emeklilerin yaşadığı zorluklardan bahsederek, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un malvarlığı hakkında da yorumda bulundu. Başarır, "31 Mart’ta emeklimin maaşının 15. günü. 31 Mart’ta sandığa gitmeden evvel bankamatiğe kartınızı koyun, şifrenizi girin, ne kadar var bir bakın. Bir de Altınok’un mal varlığını açın okuyun" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Nevşehir Kozaklı’da vatandaşlarla buluştu. Başarır burada emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Ali Mahir Başarır, "Emeklime, memuruma bir ricada bulunacağım. 31 Mart’ta emeklimin maaşının 15. günü. 31 Mart’ta sandığa gitmeden evvel bankamatiğe kartınızı koyun, şifrenizi girin, ne kadar var bir bakın. Bir de Turgut Altınok’un mal varlığını açın okuyun. Vicdanınız kimi istiyorsa ona oy verin" dedi.

Başarır, şunları söyledi:

“Bizim derdimiz 16 milyon emekli. Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 20’si sefalet içinde yaşıyor. Bu seçimde özellikle sandık emeklilerin sandığı olacak. Ama bildiğimiz emekli sandığı değil, seçim sandığı olacak. Mazot Çünkü emeklinin cebi, dolabı, mutfağı boş. Çiftçilerimizi görüyorum, traktörlerin kontağı çalışmıyor, mazot 50 liraya gidiyor. İşsiz gençlerimizi görüyorum. Nevşehir’de, Kozaklı’da, Ankara’da İstanbul’da bir hikaye yazacağız. Halkın hikayesini yazacağız.

'VİCDANINIZ KİMİ İSTİYORSA ONA OY VERİN'

Belediye başkanlarımız mal bildiriminde bulunuyor. Niye? Görevi bıraktıktan sonra ekside mi, artıda mı görmek istiyoruz. Ankara’da muhterem bir aday var; Turgut Altınok. Malvarlığını açıkladı. Ben bir saatte okuyamadım. Daireler, arsalar, arsalar, arsalar. Halk soruyor, nereden geldi bu? 'Mülk Allah’ın' diyor. Bari bu yanlış işlerinize Rabbimi karıştırmayın. Emeklime, memuruma bir ricada bulunacağım. 31 Mart’ta emeklimin maaşının 15. günü. 31 Mart’ta sandığa gitmeden evvel bankamatiğe kartınızı koyun, şifrenizi girin, ne kadar var bir bakın. Bir de Turgut Altınok’un mal varlığını açın okuyun. Vicdanınız kimi istiyorsa ona oy verin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN