CHP'li Gürer'den iktidara 'kredi' çağrısı: El konulan tarlalar icradan satılıyor

CHP'li Gürer'den iktidara 'kredi' çağrısı: El konulan tarlalar icradan satılıyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer çiftçilerle buluştu. Borçları sebebi ile el konulan tarlaları icra yoluyla satışa çıkarılan üreticilerin sorunlarını dileyen Gürer, hükümete seslenerek borçların ödenebilmesi için düşük faizli kredi temin edilmesi gerektiğini belirtti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarımsal sulama amaçlı kullandıkları elektrik borçlarından dolayı tarlalarına el konulan üreticilerle bir araya geldi.

Merkeze bağlı Orhanlı beldesi ve çevresinde, biriken borçları nedeniyle el konulan tarlaları icra yoluyla satışa çıkarılan üreticilerin mağduriyetini dinleyen Ömer Fethi Gürer, siyasi iktidara çağrıda bulundu.

Yıllar itibariyle birikmiş elektrik borçlarının faizlerinin silinip anaparanın taksitlendirilmesi yönündeki çiftçi taleplerini aktaran CHP Milletvekili Gürer, borçların ödenebilmesi için de düşük faizli kredi temin edilmesi gerektiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN