CHP'li Özel'den sert sözler: Bu ülkeyi AK Parti'den kurtarmamız lazım

CHP'li Özel'den sert sözler: Bu ülkeyi AK Parti'den kurtarmamız lazım

Meclis'te konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, iktidarı sert sözlerle eleştirdi: Milletin kurtuluşu sandıktır, bu ülkeyi AK Parti'den kurtarmak için acelemiz var.

Meclis'te CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, iktidarı eleştirdi, "Milletin kurtuluşu sandıktır! İktidara gelmek için acelemiz var. Bu ülkeyi AK Parti'den kurtarmak için acelemiz var" dedi.

"ÖLDÜRÜCÜ, YILDIRICI VE BEZDİRİCİ..."

Özel, şunları kaydetti: "AK Parti memnun mu MHP koalisyonundan, partinin içi huzurlu mu? Herkes ‘Bu MHP’de bıktık’ demiyor mu? Peki Türkiye mutlu mu? Türkiye, AK Parti iktidarlarından çok çekti. AK Parti gerçekten yoksullaştırıcıydı, yalnızlaştırıcıydı, ötekileştiriciydi ama AKP’nin MHP mutantı Cumhur İttifakı denen daha yoksullaştırıcı, daha perişan edici.

Bu sistem zaten Türkiye’ye iyi gelmeyen bir iktidarı MHP ile temasıyla uğradığı mutasyon sonucu çok daha öldürücü, yıldırıcı, bezdirici hale gelmiştir.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPTI

Özel, açıklamalarına şöyle devam etti: "Milletin kurtuluşu sandıktır. İktidara gelmek için acelemiz var. Bu ülkeyi AK Parti'den kurtarmak için acelemiz var. Mazluma, mağdura çare olmak için acelemiz var. Yoksulun karnını doyurmak için acelemiz var. Düşünce özgürlüğü için acelemiz var, istibdat rejimi bitsin diye acelemiz var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN