CHP'li Özkoç duyurdu: 'Dezenformasyon Yasası'na erteleme!

CHP'li Özkoç duyurdu: 'Dezenformasyon  Yasası'na erteleme!

Muhalefetin 'sansür' iktidarın ise 'dezenformasyon yasası' dediği 'Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören kanun teklifi'nin TBMM Genel Kurul görüşmeleri ertelendi. Erteleme kararını duyuran CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç “Teklif girişimlerimiz sonucu üzerinde parti gruplarının daha fazla müzakere edilebilmesi için bu hafta ertelenmiştir” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç; TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi beklenen internet medyası ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar öngören kanun teklifinin görüşmelerinin ertelendiğini açıkladı.

'DEZENFORMASYON YASASI'NA ERTELEME

Özkoç, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören kanun teklifinin TBMM Genel Kurul görüşmeleri, girişimlerimiz sonucu üzerinde parti gruplarının daha fazla müzakere edebilmesi için bu hafta ertelenmiştir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN