Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nu kabul etti. İki liderin görüşmesi yaklaşık 2 saat 20 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu Beştepe'de kabul etti. Görüşmenin içeriğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Görüşme yaklaşık 2 saat 20 dakika sürdü.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birçok görüşme gerçekleştiren eski Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, "Saadet Partisi Cumhur İttifakına mı katılıyor" tartışmasını başlatmıştı.

Tartışmayla ilgili Temel Karamollaoğlu, "Siyasi partilerin başında genel başkan vardır. Danışma kurullarımız vardır. Ama partiyi genel başkan yönetir. Şu anda sayın Cumhurbaşkanı elbette kendi menfaati için bazı girişimlerde bulunur." açıklamasını yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN