Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Hastanelere 42.500 sağlık personeli, personel, işçi alınacak: Şartlar duyuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Hastanelere 42.500 sağlık personeli, personel, işçi alınacak: Şartlar duyuruldu!

Güncel iş ilanları yakından takip edilirken 42.500 personel alımı yapılacağı müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Sağlık sektörüne yapılan alımlar son günlerde sık sık gündemde yer alırken herkesin merakla beklediği personel alımları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. İşte sağlık personeli başvuru şartları…

Sağlık personel alımları hakkında araştırmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlık sektöründe yapılacak 42.500 personel alımları için detayları paylaştı. Güvenlik, temizlik, sekreter, sağlıkçı alanında yapılacak alımlar için detaylar belli oldu. İşte sağlık personeli başvuru şartları…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin yüzünü güldüren o açıklamayı yaptı. Sağlık sektörüne yapılacak personel alımları için açıklamalar merakla beklenirken müjde Başkan Erdoğan'dan geldi. Yeni katılımlarla sağlık sektörünün güçlendirildiğini ifade eden Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde 42.500 sağlık personeli alımı yapılacağını aktardı. 8232 sürekli işçi, 959 sözleşmeli sağlık personel alımı yapılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan atamaların deprem bölgesindeki illere yapılacağını duyurdu.

saglik-personel-001.jpg
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama geçtiğimiz hafta alınan personel ve işçi alımlarını kapsamaktadır. Yani yeni bir personel alımı yapılmayacak.

PERSONEL ALIM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

10.900 işçi alımı için kura çekilişi 25 ilde yapılacak. 26 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan kuralar kapsamında personel alımları ise bir sonraki hafta belli olmuş olacak.

saglik-personeli.jpg
YENİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK MI?


Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan personel alımlarına başvuru yapamayan kişiler bir sonraki adımların ne zaman yapılacağı hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Personel alımları için Henüz yeni bir açıklama bulunmuyor. 2023 yılı sonuna doğru yeni alımların yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN