Sakın çöpe atmayın! O kadar faydalı ki, 'Keşke daha önce öğrenseydim' diyeceksiniz

Sakın çöpe atmayın! O kadar faydalı ki, 'Keşke daha önce öğrenseydim' diyeceksiniz

Türk kahvesinin telvesini atmak yerine çeşitli alanlarda kullanabilmeniz mümkün. Kahve telvesinin içeriğinde bulunanlar, hem sağlık hem de temizlikte birçok fayda sağlıyor. İşte, Türk kahvesi telvesinin kullanım alanları...

Türk mutfağının markası Türk kahvesi, insan sağlığına birçok faydası bulunuyor. Beslenme uzmanlar, günde bir fincan Türk kahvesi içilmesi önerisinde bulunuyor.

Türk kahvesinin insan sağlığına faydası kadar telvesi de pek çok alanda kullanılabilir. Türk kahve telvesi hemen hemen her evde çöpe atılsa da birbirinden farklı kullanım alanları bulunuyor.

turk-kahvesi-telvesi-neye-iyi-gelir.jpg

TÜRK KAHVESİ TELVESİNİN FAYDALARI NELER?

* Kahve telvesini dökmek yerine maske şeklinde cildinize uygulayarak sivilce izlerinize ve sivilce oluşumunun büyük ölçüde önüne geçmeniz mümkün. Düzenli olarak cildinize uyguladığınız tüm sivilce izlerinin kısa sürede çıktığını göreceksiniz.

* Kahve telvesi aynı zamanda dişlerin beyazlamasına büyük ölçüde yardımcı olmaktadır. Dişlerinizin doğal yollardan beyazlamasını sağlayabilmek için kahve telvesi ile fırçalamayı deneyebilirsiniz.

turk-kahvesi-telvesi-faydalari.jpg

* Kahve telvesi vücutta bulunan selülit probleminin tedavi edilmesine de ayrıca yardımcı olmaktadır. Bilhassa egzersiz sonrasında bacakların kahve telvesi ile masaj yapılması kan akışının hızlanmasına yardımcı olurken cilt hücrelerinin sıkılaşmasına yardımcı olmaktadır.

* Kahve telvesi ile tencere ve tavalarınızı ovalamanız, tencerelerinizin çok daha parlak bir görünüm içerisinde olmasına yardımcı olmaktadır.

* Bitkilerin dibine koyduğunuzda bitkilere doğal gübre olan kahve telvesi, bitkilerinizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine de yardımcı olacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN