Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk-İş Başkanı'na: Senin başında da saç kalmadı

Asgari ücrete ilişkin temmuz ayı ara zammını Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıda açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Erdoğan, Atalay'a "Senin başında da saç kalmadı" dedi.

Asgari ücrete ilişkin ara zammın açıklandığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk-İş Genel Başkan Ergün Atalay arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Asgari ücret zam oranı bugün yapılan son değerlendirme ile belli oldu. Açıklamayı yapmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk-İş Genel Başkan Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile birlikte kameraların karşısına geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretin 5 bin 500 lira olduğunu duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasının ardından heyet ile birlikte fotoğraf çekimine geçildi.

ERDOĞAN VE ATALAY ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Erdoğan, Atalay'a, "Senin başında da saç kalmadı ya." dedi. Erdoğan'ın sözleri üzerine elini başına götüren Atalay, gülümseyerek karşılık verdi.

screenshot-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN