Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine bir tepki de Akşener'den geldi: Hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye yönelik "1 çocuk yetmez. Bak PKK'nın 10-15 tane çocuğu var" sözlerine tepkiler devam ediyor. Davutoğlu ve Babacan'dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir tepki de İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldi. Akşener," Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var. 20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve eşine çocuk sayılarını sormuş, "Allah’tan isteyelim devam. Çocuk çok önemli. Sayıları artırmak lazım, bak PKK'nın 5 tane 10 tane 15 tane var" şeklinde sözler sarf etmişti. Gelecek Partisi Genel Başkanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir tepki de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi.

Erdoğan'ın sözlerine tepki gösteren Akşener," Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var. 20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı. Bu açıklama sayın Erdoğan ve arkadaşlarının bu ülkeye verecek hiçbir şeyleri kalmadığının ibretlik ispatıdır." şeklinde tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Akşener, şunları söyledi:

"Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var. 20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı. Bu açıklama sayın Erdoğan ve arkadaşlarının bu ülkeye verecek hiçbir şeyleri kalmadığının ibretlik ispatıdır."

"Bu çirkin şuuraltı ve bu kirli zihniyet Türkiye'yi hak ettiği geleceğe taşıyamaz. Kadınları; tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtük organizmalar olarak görenlerin artık miatları doldu."

"Onlar isteseler de istemeseler de Türkiye Cumhuriyeti; 2'nci yüzyılında her alanda çalışan, üreten ve başaran kadınların omuzlarında yükselecek. Kimse merak etmesin, çok az kaldı!"

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmış, Erdoğan'a, "Bu ülkenin çocukları Kandil’de doğmadığına göre, kastınız apaçık ortada Sn. Erdoğan! İfadeleriniz insan haklarına ve kadın haklarına saygısızlıktır. Bu ülkede doğan her çocuk onurlu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Çocuklar arasında ayrım yapmak ırkçılıktır!" şeklinde tepki göstermişti.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'da," Gördüğü her kadına kaç çocuk doğurması gerektiğini söylüyor. Dağda 5-10 çocuk doğurmadıklarını biliyor ama milyonlarca Kürt vatandaşımızı teröristlikle itham ediyor. Yazık, utanç verici." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN