Gelecek Partili Torun'dan AK Partili Kürtlere istifa çağrısı: O hakaretten sonra nasıl durabiliyorsunuz?

Gelecek Partili Torun'dan AK Partili Kürtlere istifa çağrısı: O hakaretten sonra nasıl durabiliyorsunuz?

Gelecek Partili Kani Torun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mehmet Ali Çelebi ile olan diyaloğuna tepki göstererek AK Parti'deki Kürtleri istifaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'ye katılan eski CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye, "Çocuk çok önemli. Bak PKK'nın 5 tane, 10 tane, 15 tane var" sözleri tartışma konusu oldu.

Erdoğan'ın sözlerine tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun, AK Parti'deki Kürtleri istifaya çağrısında bulundu.

"O HAKARETTEN SONRA NASIL DURABİLİYORSUNUZ?"

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Kani Torun, şunları ifade etti:

"Başta parti sözcüsü olmak üzere AK partinin Kürt Milletvekillerinin ve parti teşkilatında görev alan Kürtlerin, Genel Başkanlarının Kürtlere dün yaptığı hakaretten sonra orada nasıl durabildiklerini doğrusu merak ediyorum. İstifa onurlu bir davranıştır arkadaşlar!"

kani-torun-twitter.jpg

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün (19 Ekim 2022 Çarşamba günü) AK Parti grup toplantısında partiye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye rozeti takmıştı.

O sırada Mehmet Ali Çelebi'ye, "Senin çocuk kaç tane?" diye soran Erdoğan, "Bir tane efendim" cevabını aldı.

Çelebi daha sonra yanında bulunan eşini işaret ederek, "Doktora yapıyor, kariyer" dedi.

Erdoğan ise, "Olmaz ya çocuk da olmalı. Sayıları artırmak lazım" dedi.

Çelebi'nin eşine yaşını soran ve "40 oldu" cevabını alan Erdoğan, "Allah'tan isteyelim devam. Çocuk çok önemli. Bak PKK'nın 5 tane, 10 tane, 15 tane var" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN