Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini taktı: 'Tek çocukla olmaz' dedi

Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı. Çelebi kürsüde yaptığı konuşmada, ''Bir Atatürk askeri, Kuvayı Milliye neferi olarak yanınızdayım." dedi. Öte yandan Erdoğan'ın Çelebi'ye rozetini takarken 'Tek çocukla olmaz. Bak PKK'nın 10 tane 15 tane var' diye uyarması dikkat çekti.

İlk olarak CHP ardından Memleket Partisi'nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye geçtiğini açıklaması tartışmalara neden olmuştu. AK Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

ÇELEBİ: ATATÜRK ASKERİ OLARAK YANINIZDAYIM

Rozet takma törenini ardından kürsüye gelen Çelebi şu sözleri söyledi:

"Siz 15 Temmuz'da direnmeseydiniz milletimiz yok edilmişti. FETÖ zombi teşkilatına karşı yanınızdayım. Asker kökenli bir vekilim. Bir milyona yakın asker, korucu arkadaşım görevinin başında. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/YPG terör örgütüne karşı yanınızdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kurtuluş Savaşı sonrası çok cepheli büyük bir mücadele vermektedir. Bir Atatürk askeri, Kuvayı Milliye neferi olarak yanınızdayım."

eee.jpg

'TEK ÇOCUKLA OLMAZ'

Çelebi'nin kürsüde yaptığı konuşma sonrası Erdoğan Çelebi'nin elini sıktı ve "Senin çocuk kaç tane?" diye sordu. Çelebi ise "Bir tane efendim" diye yanıt verdi. Çelebi daha sonra yanında bulunan eşini işaret etti ve "Doktora yapıyor, kariyer" dedi. Erdoğan ise "Olmaz ya çocuk da olmalı. Sayıları artırmak lazım" dedi. Çelebi'nin eşine yaşını soran ve "46" yanıtını alan Erdoğan, "Allah'tan isteyelim devam. Çocuk çok önemli. Bak PKK'nın 5 tane 10 tane 15 tane var" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir