Gelecek Partili Özcan: Erdoğan'da ne İslami ne de insani hiçbir değer kalmamış

Gelecek Partili Özcan: Erdoğan'da ne İslami ne de insani hiçbir değer kalmamış

Gelecek Partili Serkan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye "Çocuk çok önemli. Bak PKK’nın 5 tane, 10 tane, 15 tane var" sözlerine tepki gösterdi. Özcan, "Erdoğan'da ne İslami ne de insani hiçbir değer kalmamış." dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’ye "Çocuk çok önemli. Bak PKK’nın 5 tane, 10 tane, 15 tane var" sözlerine sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki gösterdi. Özcan, "Erdoğan'da ne İslami ne de insani hiçbir değer kalmamış." ifadelerini kullandı.

Özcan'ın açıklamaları şöyle;

"Bugüne kadar Kürtlere çok hakaret edildi. Ama bir Cumhurbaşkanının ağzından böylesine ırkçı ve gayri insani sözler hiç duyulmadı. Maalesef Sn. Erdoğan’da ne İslami ne insani ne de insan haklarına dair hiç bir değer kalmamış! Ülkem ve AK Parti adına hicap ettim. Hazin bir son!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN