Cumhurbaşkanı milyonlarca öğrenciye müjdeyi verdi! O öğrencilere burs bağlanacak: Tamamı için...

Cumhurbaşkanı milyonlarca öğrenciye müjdeyi verdi! O öğrencilere burs bağlanacak: Tamamı için...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik burs müjdesi verdi. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan, depremzede olan öğrencilere burs müjdesi verdi.

RECEP TAYYİO ERDOĞAN: DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN TAMAMINA BURS VERİLECEK

2

Erdoğan, yeni dönemde yurtların yapımının ve inşasının devam edeceğini belirtti. Devletin tüm yurtlarını depremzede vatandaşlara açtıklarını söyleyen Erdoğan, şu anda 30 binden fazla depremzede kardeşi misafir ettiklerini ve onlara üç öğün sıcak yemek verdiklerini ifade etti.

Lise ve üniversiteye hazırlanan gençler için takviye kurslar düzenlediklerini belirten Erdoğan, depremde yakınlarını kaybeden veya evi iş yeri hasar gören depremzede çocukların tamamına burs verileceğini açıkladı. Ayrıca, kredi alan depremzedelerin kredilerinin bursa dönüştürüleceğini ve yurtlarda bu öğrenciler için kontenjan ayrılacağını ve öncelikli olarak yurtlara yerleştirileceklerini vurguladı.

Bu açıklamalarla birlikte, depremzede öğrencilere yönelik önemli desteklerin sağlanacağı ve eğitimlerinin sürdürülmesi için gerekli adımların atılacağı anlaşılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu müjdeleriyle depremzede ailelere ve çocuklara umut verildiği ifade edilebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN