Davutoğlu: Bizim tek sözleşmemiz kadınlarla!

Davutoğlu: Bizim tek sözleşmemiz kadınlarla!

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, kadınları şiddete karşı koruma vurgusu yaparak, "Kadına karşı şiddet konusunda hangi sözleşme nerede çıkmış olursa olsun hepsinin altına imza atarım. Çünkü bizim sözleşmemiz kadınlarla, onları korumakla" dedi.

Türkiye'de kadına şiddet günden güne artarken, caydırıcı cezaların uygulanmayıp, aksine faillere cezai indirim yapılması ve kadını koruyan İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılması, mevcut sorunu giderek büyütüyor.

Bu konu hakkında ekip olarak çalıştıklarını belirten partilerden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

'KADINA ŞİDDETE KARŞI HER SÖZLEŞMEYE İMZA ATARIM'

Daha önce İstanbul Sözleşmesi'ne desteğini de ifade eden Davutoğlu, "Bizim tek sözleşmemiz kadınlarla!" notunu düştüğü videoda şunları söyledi:

"Kadınlarımızın korunması bizim için bir onur meselesidir. Kadına karşı şiddet konusunda hangi sözleşme nerede çıkmış olursa olsun hepsinin altına imza atarım. Çünkü bizim sözleşmemiz kadınlarla, onları korumakla."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN