Davutoğlu: Üç neslin hayallerini katleden mirasyedilersiniz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, iktidara geçmişi hatırlatarak tepki gösterdi: Sizler fedakarlıklarla yoğrulmuş en az üç neslin hayallerini katleden mirasyedilersiniz.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile iktidara tepki gösterdi.

Erdoğan’ın yüzükle başladığı siyaset yolcuğu, 28 Şubat, Refah Partisi’nin kapatılma süreci ve 15 Temmuz gibi Türkiye’ye damga vuran kesitlerin yer aldığı videoda Davutoğlu, “Sizler fedakarlıklarla yoğrulmuş en az üç neslin hayallerini katleden mirasyedilersiniz” ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının odağındaki Binali Yıldırım’ın serveti, Ruhsar Pekcan’ın dezenfektan yolsuzluğu ve kayıp 128 milyar dolarla ilgili kesitlerin de yer aldığı video Davutoğlu, şunları da söyledi:

Sizler nişan yüzüklerini, ceplerindeki son lirayı infak eden çile neslinin değerlerini ayaklar altına aldınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN