Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan 'Kudüs mitingi'

Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan 'Kudüs mitingi'

Hamas-İsrail savaşı büyürken, Türk siyasilerden de krize ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, pazar günü İstanbul Yenikapı miting alanında ‘Kudüs mitingi’ yapma kararı verdi.

İsrail'in Filistinlilere yönelik on yıllardır süren zulmüne karşı Hamas, geçtiğimiz cumartesi İsrail'e ani bir saldırı gerçekleştirdi. İsrail'in de karşılık vermesiyle bölgede savaş ilan edilirken, Türkiye'den de iki tarafa sağduyu çağrısı yapılıp diplomasi yoluna girilmesi tavsiye edildi.

Tüm dünya Orta Doğu'da yaşananları endişeyle takip ederken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu sabah yaptıkları telefon görüşmesinde pazar günü İstanbul Yenikapı miting alanında ‘Kudüs mitingi’ yapma kararı aldı.

1-024.jpg

Genel başkanlar, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamlarında kabul ettikleri HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu da mitinge katılımları için davet etti.

1-025.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN